ibelieve

Alla inlägg under november 2009

Av Therese - 11 november 2009 21:14

Tror jag får tacka för mig. Mitt huvud spökar och jag anar att huvudvärken börja krypa sig på. Det är inget jag har lust med så ska släcka ner hela lägenheten, lägga mig under täcket och bara ligga där tills jag somnar. Mysigt.


Natti Natti mina söta.


  

Av Therese - 11 november 2009 19:58

Åkte med mamma och Tobbe till en butik vars kedja är väldigt igenkänd. En bärbar dator skulle inhandlas. Tobbe hade kollat upp några modeller innan och har egentligen rätt bra koll på alla tekniska delar själv. Fick hjälp av en av deras säljare och Tobbe frågar honom en enkel fråga, vilken av 2 olika modeller som har bäst prestanda eller hur det nu var, jag har då ingen koll. Tobbe pekar på den ena och säger att det är väl den och får till svar "Jag tror det" ALLTSÅ, ursäkta mig men borde inte en säljare som säljer elektronikprylar vara väl medveten om sina produkter även om det finns 7 olika bärbara datorer. Frågade man något så fick man bara ett kort svar tillbaka. Ja, nej och det borde vara så, var killens hela ordförråd. Jag kunde inte stå kvar och lyssna på fjanten utan att störa mig något så fruktansvärt på honom. Stackars kille. Tur för honom att köpet redan var bestämt sedan innan, han hade ju knappast fått sälja en dator med den "säljtekniken".  


Hoppas hoppas att jag slipper få migrän innan läggdags. Vill somna tidigt idag, var duktig och höll mig vaken när jag låg i soffan med lilla grisen. Gick upp direkt och hängde tvätt. Bra Therese. Nu kanske jag kan sova innan kl 12 idag. Hoppas!

Av Therese - 11 november 2009 14:26

Blev ingen städhjälp hemma hos farmor idag. Hon ringde strax innan 9, precis när jag skulle ta steget utanför täcket och sa att det regnar ute så vi kunde inte putsa några fönster. Med tanke på att mina små ögon inte ville blunda förrän efter halv 5 imorse så var det helt okej för mig att somna om igen. U N D E R B A R T ! Men det är inte okej att jag sov till 2 när F fick ett mission att väcka mig om han vaknade innan. Tror ni han gjorde det eller? Neeej!! "Ja men jag vaknade själv för en liten stund sen och antog ju självklart att du redan var vaken" Vilket skämt va.

 

Och mat vare jaa, fy fabian vad jag är trött på allt vad mat heter, kanske för att jag levt på pasta i några dagar. Vad vet jag, ska åka och handla med mamma om en stund så det blir lite påfyllt i skåpen. Ska även försöka komma ihåg att lägga på ett brev när jag ändå är ute och far. Får se hur det går. Intressant.

Nu börjar min kära granne spela musik som om han/hon vore här inne i samma rum, så ska väl göra detsamma.



Av Therese - 11 november 2009 03:00

                         

Väldigt passande smeknamn må jag säga.

Lilla griiisen.

Ber till gudarna att jag aldrig behöver visa körkortet offentligt.

Satt helt ärligt och tjurade i baksätet på vägen hem till mamma.

Åhh!

Inte ens värt att betala 179:- för nått så dåligt och när han gubben dessutom framkallar 4 st av den bilden ovan och 4 st av ett ännu sämre kort. Varför ta ett kort ovanifrån? GUBBE!!

Av Therese - 10 november 2009 22:15

Despan despan despan, hur ska jag kunna vänta tills nästa vecka när jag dessutom vet hur jag kan fuska. Men jag lovar, jag ska inte. :) Det här med att få vänta är ju hela grejen.


Har hoppat upp och ner från sängen till golvet, golvet till sängen säkert 3 gånger nu. Om jag har ont i rumpan, svar ja. Jag menar ju såklart inte att jag studsat ner på golvet från sängen men golvet är rätt hårt att sitta på. Mitt mobila bredband kopplar ur i tid och otid. Mest otid. Är inte alls nöjd. Alltid på kvällarna också.


Okeeej jag såg precis kanske världens största mygga här inne. Jag som smällde en igår? Nu får jag ligga gömd under täcken yttligare en natt för att inte bli biten.

Av Therese - 10 november 2009 14:36

Blev ingen långvisit i sängen idag. Eller ja det beror ju på hur man ser det. Ska försöka fixa till mig så gott det går och ta mig in till stan. Foto till körkortet måste tas och så ska jag lämna tillbaka en tunnika. Den var inte alls så Theresesig som man kanske skulle kunna tro, var nog lite pga storleken också, är man mini så är man.


Ska ta på mig resten av kläderna nu och stå och öva miner framför spegeln. Haha. Jag tänker inte skicka in papprena förrän kortet blir bra! :) Så det så.


Soo long.. 

  

..

Av Therese - 9 november 2009 22:23

Vad är det med kvällar och mobila bredband? Ingen bra kombo alls om ni frågar mig. Just nu får jag sitta på golvet för att ens få någon mottagning. Ska det verkligen gå till så? Varken soffa eller säng funkar speciellt bra. Börjar få ont i rumpan, riktigt ont dessutom. Ska jag våga flytta upp i sängen och kanske få ett utbrott? Njaa eller det är värt att testa.


Tror att mitt psyko till granne har lämnat kvar onda andar i lägenheten som har smittat av sig på den nya. Diskar nu? Låter som att han/hon diskar i mitt huvud. Jag fejkhostade lite så han/hon skulle tro att jag sover så då slutade han/hon.


Måste se till att sysselsätta mig med något imorgon. Det är inte så konstigt att det kryper i hela kroppen på mig efter en hel dag hemma. Deeeespan imorgon! Woo

Av Therese - 9 november 2009 15:51

Sist jag klippte mig hände någon med mitt hår. Det blev svårare att reda ut efter att jag tvättat det även om jag borstar det innan. Låter väldigt skumt, men så är det iallafall. Köpte en värmereparerande creme från Loréal i lördags och testade den redan då. Håret blev lite lättare att reda ut och den luktar gudomligt gott. En perfekt Therese grej. Ännu en hårprodukt på mina redan överfulla hyllor. Men är det någon som egentligen är förvånad? :D

Och sedär, ingen rosa förpackning utan en guuuuul.

   

.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards