ibelieve

Alla inlägg under november 2009

Av Therese - 22 november 2009 14:25

Oj oj, jag vaknade bara för några minuter sen. Tröttmössa. Inte så konstigt med tanke på min sömn tidigare nätter nu i helgen. Tog igen allt idag kan man säga. Lika bra det, jag var värd det. Jobbade ju som sagt igår, lagom med folk måste jag säga. Ingen stress då heller. I och för sig har jag väl mig själv att skylla när jag stressar upp mig. Oftast i onödan.


Igår kom ett gäng, antar att dom spelade i någon typ av lag ihop och ALLA hade väskor. Nu pratar jag inte om en liten ryggsäck utan VÄSKOR, typ "Hej jag ska ut och resa i 2 veckor". Den skulle ju såklart inte räcka för min packning i 2 veckor men ja ni förstår vad jag menar. :) Vissa väskor orkade jag knappt lyfta, HERRE! Kändes som att väskorna var lika stora som en själv.


Fick frågan igår igen om jag va halv grekinna. Nej svarade jag då. Men hel då? Haha jag förstår inte att alla tror att jag är halv någonting. Ser jag så utländs ut alltså? :) Det är inte direkt första gången någon frågar. Det börjar bli till en vana.

Jag kan på ett sätt förstå när jag var sådär mörkhårig, men nu är jag ju långt ifrån mörkhårig.


Kanske ska upp och hoppa nu. Ska på 9års kalas vid 4.



    

Av Therese - 21 november 2009 22:08

Har fixat håret och sminkat mig precis och nu när jag fick sätta mig ner börjar jag känna hur trött jag egentligen är. Hann ju inte alls sova idag efter jobbet. Förstår inte att jag alltid ska skjuta upp det här med sovandet. Det existerar inte i mitt liv just nu. Konstigt att inte kroppen säger ifrån någongång bara.


Egentligen vill jag bara ta bort sminket och krypa ner i sängen och sova länge länge, tills sent imorgon. Men det går ju inte alls eftersom att jag börjar jobba nu vid 23. Just faan, måste hinna måla naglarna också. Så det ska jag göra nu!


Ha en bra kväll så kanske vi ses på Tellus?!

Av Therese - 21 november 2009 18:11

Är en riktigt trött tjej just nu. Har avklarat jobb nr 1 och 2 och det känns ju i och för sig hur bra som helst. Ska hem till mammsen och få lite mat i magen lite senare, när är dock oklart. Potatisgratäng och fläskfilé stod visst på menyn, vilken tur jag har då!


Jobbade i vanlig ordning på Tellus igår kväll. Var en relativt lugn kväll ändå. Har kommit på hur fruktansvärt äckligt jobb jag har där. Jag måste ta i allas jackor som folk svettas i och vissa jackor som lämnas in är hur smutsiga som helst, tjejjackor fulla med smink, en jacka igår var skitlortig på insidan. Ser inte folk sånt? En jacka behöver ju tvättas lik väl som en vanligt tröja. Nu är ju jag i och för sig en sådan som går och tvättar händerna stup i kvarten om tillfälle ges så det kanske inte är ett så äckligt jobb om man bortser från mig.


Sen till något ännu roligare. Allas olika smak och stil. Många jackor han man ju fått se. En grupp av killar, vill inte nämna några speciella, använder en tjockare hoodtröja eller med dragkedja fram med ludd eller ruffs inuti. Är det ett mode jag missat? Större delen av dom är hur urtvättade som helst så antar att det inte vart mode på minst 10 år. Alltså jag dör varje gång jag får in en sån och det är ungefär minst 5 st/ kväll.


So long, nu väntar mat hos mamma.

Av Therese - 20 november 2009 15:25

Hittade precis en låt som jag fastnade för och som jag tror kommer bli poppis framöver :) Är ganska så säker! :D



Av Therese - 20 november 2009 14:45

YES! Äntligen somnade jag rätt skapligt, redan runt halv 12, dock vaknade jag strax efter 2 och låg sen vaken till efter 5. Får aldrig sova ordentligt. Misstänker iofs att det var för att jag hade mobilen på ljudlöst och inte kunde slappna av. Men är man van att alltid ha mobilen med sig är det svårt. Asfjantigt, I know.

Var iallafall duktig och ställde klockan imorse trots min sega nattsömn. Var uppe redan vid halv 11. Fick samtal om att jag ska jobba på Glitter imorgon och det ser jag fram emot. Ska bli kul. :)

Upp och hoppa, fix och trix och satte mig sen på cykeln in till stan för att luncha med min söta mamma. Nu är hon äntligen hemma igen. Gick till Linn på salongen och fixade min lugg, eller ja den luggen jag inte hade. Men som jag brukar ha. Så nu återstår det bara att jag tvättar håret och fixar den så blir det nog bra. :) Alltid ovant i början.

Hittade en superduper söt klänning på Åhléns också som fick följa med mig hem, får nog bli en julaftons- eller nyårsklänning. Det återstår att se. Köpte även ett par lacktajts på Vero Moda, en aning tjockare än mina tidigare. Och alltså, när jag tog på mig dom så dog jag sjuttioelvatusen gånger. HERRE så snygga dom är. Helt i extas. Och vilken röv man fick i dom också. Väldigt nöjd över det köpet måste jag säga!!


Ska jobba på Tellus ikväll, börjar 23. Får väl se om jag orkar sysselsätta mig med något speciellt innan. Håret ska fixas hur som helst, det kan ju ta sin tid. Behöver sova lite känner jag, annars blir nog natten väldigt seg. Hoppas bara på att min granne slutar spela sin skiva från 2004 eller möjligtvis sänker basen lite.

Fast jag blev rätt pepp på att städa just nu, så jag tar nog tag i det innan jag somnar. Så får det bli.


PUSS

:)

Av Therese - 19 november 2009 20:17

Dagen har gått i ett. Gick upp tidigt för en gångs skull, redan innan 9. Se där, bra gjort va?! Började med mitt pysseljobb på Cg, lunch med farmor efter det, hämtade saxar hemma och hämtade ut mitt körkort, nöff nöff ;) och till slut hem till farfar. Han var så långhårig så, snygg blev han efter också.

Satte mig ner i soffan där och pustade ut lite och då pang poff blev jag trött. Upp och hoppa och in mot stan för lite shopping. Hittade så sjukt söta underkläder, to die for! :) Eller okeeej, det var att överdriva, men nästan iallafall!


Har Mammas pojkar på i bakgrunden, hur ser Tims lugg ut egentligen? Eller hela frisyren egentligen men vad hände med dom 2 spretgrejerna i pannan? :D Säg till om jag har fel. Men herreguuuud så han ser ut.


Ska snart åka hem till mig och min prinsessäng, vad skönt det ska bli att få sova i en säng. Har tröttnat lite på soffan här hos mamma nu.


Återkommer. :)

Av Therese - 19 november 2009 01:15

Vad irriterad jag blir på mig själv. Jag skulle ju sova för länge sen. Ska försöka och inte känna någon press till att bli trött, då blir det bara ännu värre.


Och så kom jag just precis på att det bara är mindre än 2 veckor kvar tills jag får mina skattepengar. Jag som har väntat sen i juni :D Men det kan ju lika gärna vara så illa att jag inte får några alls. Det visar sig. Visst jag fick en siffra i mina papper när det kom i våras men dom måste gå igenom allt med mitt företag osv så det är därför jag har fått vänta. Suck. Men nu är vi ju snart där, första veckan i december, som lät som en evighet bort när hon sa det i slutet på augusti. Men jag får inte hoppas på för mycket, blir bara besviken då antar jag. :)


Ska gå upp nu en sista gång och hämta 2 mackor, sen blir det bums i säng. Eller ja, soffan då.


Godnatt mina fina.

Av Therese - 18 november 2009 22:06

Somnade till slut efter 9 imorse. Inte alls okej. Ikväll innan jag somnar ska jag minsann sätta mobilen på ljudlöst. Så ingen liten korv kan störa mig :D Har märkt att jag har ont i min vänstra handled, måste ha vinklat den konstigt. Ska sluta känna efter så mycket, men eftersom att jag är så himla rastlös om dagarna så blir det lätt så. Då har man inte mycket annat för sig.


Snodde lite av systers parfym förut och det skulle jag inte ha gjort. Jag börjar få migrän. Jag har parfymen själv men den luktar så himla starkt så har slutat att använda den. Men inte kom väl jag ihåg det heller. Gud straffar vissa med en gång. Måste nog gå att byta tröja om jag ska överleva det här.


Annars har dagen inte bjudit på något speciellt, bara gått runt och degat hemma. Pysslat lite med bloggen som ni ser, tack syster för hjälpen med bilden. Får se hur fort jag kommer tröttna på den här. Även om jag Ä L S K A R rosa så känns det här lite väl mycket. Men vi kör på det ett tag så får vi se.  


  

Längtar tills våra planer slår in! <3

.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards