ibelieve

Alla inlägg den 8 februari 2010

.

Av Therese - 8 februari 2010 16:34

Min dag blev visst lite annorlunda än va jag hade tänkt. Har varit hemma och städat sen Louise gick hemifrån, alltså kvart i 3. Har dammsugit och torkat golv, dammat, tvättat osv, bara badrummet kvar men det kommer det också. Var en riktig svinstia när vi flyttade in så vi har bott i ett dammigt rum i en vecka och nu fick jag nog. Det var nästan så man inte ens ville ligga i sängen, lakanen hade dragit åt sig allt damm och det kändes bara v ä l d i g t ofräscht. I och för sig är det inte min städvecka förrän nästa vecka men jag kände att jag lika gärna kunde dammsuga överallt när jag ändå var i farten, så slipper Elin ta allt skit ensam från dom som bodde här innan. Vi börjar få iordning på allt nu i våran fina lilla lägenhet. Återkommer med bilder på hur det ser ut. Kanske att jag fixar en liten videoblogg :)


Nu ska jag bädda rent i sängen, sen blir det nog att gå en sväng och handla. Ska skriva inköpslista när Louise kommer hem om en liten stund.


Ska se om jag får fjutt på några filmer som tydligen har bestämt sig för att inte spela upp något ljud.


  


PUSS

  


.

Av Therese - 8 februari 2010 11:43

Sådär, då har man pysslat lite med jobbsökandet nu i 2 timmar ungefär. Ska strax börja göra mig iordning för att sedan gå in till city. Igår hade vi bara en lugn hemma kväll, jag låg i sängen i stort sätt hela dagen och kvällen då jag inte kände mig helt 100. Huvudet hängde inte med alls och jag tycker att den här förkylningen kan bryta ut nu på riktigt istället. Nu ska jag bli lite pepp inför jobbjakten tänkte jag.. pepp pepp!!


Och förövrigt så tycker jag att det är dags att släppa allt och gå vidare..


Bjuder på en liten låt sålänge.




PUSS

  

.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards