ibelieve

Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Therese - 5 februari 2010 23:27

Vilket springade det har varit på oss idag. Har gått över hela Oslo har det känts som. Helt galet. Men har delat ut många av mina cv och jag har bara fått trevliga bemötanden. Så hoppas ju såklart på det bästa. Januari och februari är väl inte dom två bästa månaderna att söka jobb här har jag förstått, butik då alltså. Dom flesta har redan anställt/haft intervjuer eller anställer i mars/april. Men jag ger inte upp. Har sökt till några dagis också och även Fridays. Har en del butiker kvar imorgon, sen på söndag får jag äntligen sova så länge jag vill då allt här är stängt.


Måste berätta om en liten kul grej som jag och Louise lyckades med häromdagen. Vi åkte ner i pyjamas till entrén i huset och skulle kolla vårat postfack. Åkte ner, kollade och åkte upp till våning 10. Trodde vi ja. Vi hoppade av, gick igenom dörren till alla lägenhetsdörrar och var ungefär en halv meter ifrån våran dörr. Då frågar en kille om vi verkligen bor där och förklarar att vi är på våning 8. Haha han måste ha undrat vad vi höll på med. :) Hade inte han kommit där precis då hade vi ju ryckt upp dörren och gått in. Vad pinsamt det hade varit. :D Jag skrattar till och med nu när jag skriver det här.


Ska gå och göra mig klar för sängen nu och sen krypa ner och se om jag kan kolla på någon bra serie på någon av playkanalerna.


  


PUSS

.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards