ibelieve

Alla inlägg under april 2010

.

Av Therese - 16 april 2010 10:43

Godmorgon på er. Eller ja jag har varit vaken ungefär en timme. Blev väckt av mobilen som ringde så fint. "Det är fint väder, kan man va barfota i skorna." Alla har vi våra frågor, bara att ställa upp och svara. Sööööt F. Var ju ingen idé att somna om då herrn ringde igen 10 minuter senare och skulle rådfråga om sin nya jacka.


Nu efter Paradise-tittande ska jag fortsätta och måla. Vitt och fint ska det bli på mina väggar. Det sämsta med det hela var att hela jag blev vit. Skvätte i ansiktet, råkade doppa håret och lägga armen i färgen. Det är sånt som händer tycker jag.


Juste, glömde ju skriva om gårdagen. Åkte som sagt till Carolinen när hon hade vaknat och sprungit, tittade på Efter tio tillsammans innan vi gick ner till Lea och Lewis. Lilla bebisLewis på 1,5 månader. Herregud så söt. Sötaste lilla pojken. Med honom i famnen njöt man riktigt ordentligt. Tur att man får låna lite sådär när man inte har en egen liten plutt.



Vad jag väntat på den här versionen.

Nu imorse såg jag den.

Lyssnade direkt.

La upp den.

Varsågod!


  

.

Av Therese - 15 april 2010 20:50

Satt och bläddrade i ett nummer av Glamour imorse hemma hos Carolinen. Jag dog lite inombords när jag såg dom här bilderna nedanför. Så vill jag också se ut efter 35 och 3 barn. Herregud vilken snygg kvinna. Har jag ju i och för sig alltid tyckt och kommer nog alltid tycka också. Kan inte sluta stirra på bilderna alltså. (Sen att hon är gift med min man är ju en annan femma.)



 


 


 


  


  

.

Av Therese - 15 april 2010 17:20

Idag är det en väldigt speciell dag på året. Min älskade faster skulle ha fyllt 54 år idag. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Och jag saknar dig bara mer och mer. Skulle jag få en enda önskan här i livet så skulle det va att du kom tillbaka till mig, till oss. Kan säga med all sanning att du var den bästa fastern som man kunnat ha. Världens bästa helt enkelt. Du & Jag!



  

Bilden tagen i Turkiet på våran resa för 10 år sen.


  

.

Av Therese - 15 april 2010 08:32

Uppe med tuppen. Eller ja, nästan iallafall. Fick skjutsa till jobbet till 8 för att få ha bilen. Väntar på att Carolinen ska ringa och säga att  hon är vaken så jag kan brumma dit. Ligger nu i sängen och kollar på Vakna med The Voice på Kanal 5. Katrin som alltid brukar vara med på torsdagar är inte med idag, tror att jag fattade rätt. Himla tråkigt. Brukar ju se fram emot det. Jag gillar Katrin. Riktigt rolig tjej det där. Skrattar ofta högt när jag läser hennes blogg. 



 

Finns på Spotify här


  

.

Av Therese - 14 april 2010 19:17

Sådär då, då var tatueraren avklarad. Texten kommer bli grym. Så på måndag är det dags. Någon frivillig som vill åka med och hålla handen? :)


Sen råkade jag få en ny mobil bara sådär, helt oväntat och inte alls planerat. Så nu måste jag ju vänta på den i en vecka, kanske lite mer. Gillar INTE och vänta. Fortsätter på Samsung och touch. Passar mig bra. Även om jag innerst inne vill ha en Iphone. Men man kan inte få allt ;) Mobilen är ju ruskigt ful på bilden måste jag säga, men fin när jag höll i den tidigare. Dock var den vit och det vill jag ju egentligen ha. Men vi kom fram till att den inte kommer va speciellt vit om ett tag. Så en svart fick det bli.



     


    

.

Av Therese - 14 april 2010 15:52

Blir ett snabbis inlägg. Ska dra till tatueraren nu så han får rita upp min fina tatuering nr 2. Får återkomma med bilden när allt är klart. Vill göra den NUUU, satan så nervös jag kommer va.


Bjuder på en låt som ni kan roa er med att lyssna på så länge.  

                                                  
                                           


  

.

Av Therese - 13 april 2010 23:17

Bra bra bra bra bra bra bra!!!

 


Spotifylänk här.




  




.

Av Therese - 12 april 2010 16:48

 

Ännu mera lycka.


    


.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards