ibelieve

Alla inlägg under april 2010

.

Av Therese - 24 april 2010 13:18

Kul att vakna upp i migrän, fick ligga kvar i 2 timmar från det att jag vaknade. Har fortfarande ont men det värsta är över tror jag. Jobbsi igår, inte speciellt mycket folk ute, nästan lite tråkigt emellanåt. Sen var inte jag på mitt allra bästa humör heller så det gjorde väl sitt också.


Verkar inte bli något med Oslo heller, jäkla skit säger jag bara. Hade ju verkligen behövt åka dit nu och hämtat hit mina grejer. Vill någon åka med efter jag slutat jobba inatt så säg till! Vill ha mina kläääääääääder. NU!


  



.

Av Therese - 23 april 2010 13:24

Yeeees, äntligen lite sol. Skönt att slippa den gråa och tråkiga himlen för en gångs skull. Man blir så mycket gladare då. Ska strax åka och lämna hårbollen hos Linn, hon behöver bli av med lite päls nu då hon ser ut som en köttbulle. Sen blir det att åka hem igen, kolla på Bella & Tyra, dona med mig själv, naglar ska målas och håret ska färgas. Ikvällis blire mysis med Joline och Carolinen.


Hade mysispysis hos Amandisen igår till idag. Väldans mysigt. Låg och pratade i 2 timmar efter att vi släckt lampan för att sova. Mycket skvaller. Tokgillas.


Får återkomma med bild på nya frisyren som flera frågat efter.


  

.

Av Therese - 21 april 2010 15:31

Vilken trååååååkig dag det är idag. Har legat inne precis hela dagen och frysit. I och för sig väldans skönt att ligga i sängen. Men nu börjar jag få ryggskott. Måste sysselsätta mig på något sätt, ska väl ta tag i min garderob. Men jag tar mig aldrig tid, det är rätt jobbigt. I och för sig har jag större delen av min garderob i Oslo fortfarande. Men den ska ju hämtas hem, förr eller senare. Någon frivillig som vill åka med?!! JAAAA!! :D Joliniseeeen, efter jobbet på lördag? ;)


Längtar som en tok tills imorgon, för det första och det allra bästa så ska det mysas men Amaaandaa och så för det andra så ska jag och Linniis klippa varandra. Kort eller långt är frågan. Inte att jag ska klippa det långt, men jag tror ni hänger med. Hade jag klippt mig idag hade det blivit kort. Eller inte page kort, men en lång page. Är nog klokt att överväga det lite till skulle jag tro.



  



  

.

Av Therese - 20 april 2010 08:49

Vad gör jag vaken nu liksom? Visst skulle klockan ringa vid 9 och sen att jag skulle kunna ligga kvar och dra mig, till 10 om jag ville det. Men för en timme sen puttades dörren upp och en hund började gnälla. Lilla korvIris ville inte vara själv och då ska hon såklart väcka mig. Snällt.

 

Anledningen till varför jag ska upp så tidigt är för att det vaknas fotboll. Närmare bestämt har Bajen hemmapremiär idag. Så vi ska åka upp tidigt, redan vid 12-tiden. Det ska förmodligen ätas, ölas och hängas vid Medis innan marschen klockan 18. Det blir iallafall inte en repris från förra året då jag och V hade varit ute dagen innan och det känns iallafall skönt!!

 

  

 

Klicka på hjärtat så får ni lyssna på en bra låt! 

 

  

.

Av Therese - 19 april 2010 21:55


 


Jag döööööööör.


  

.

Av Therese - 19 april 2010 19:06

Nu sitter den där, min fina nya tatuering. Kan tillägga att jag är nöjd. Och ja, jag var nervös. Inte blev det bättre när en elak liten pojke skrämde upp mig precis innan. Linniis satt mittemot mig och det gick bra. Gjorde inte alls så ont som jag trodde. Sen gjorde det såklart ondare på vissa ställen än andra.


  

siete il mio tutto

 

 

  

              

.

Av Therese - 19 april 2010 09:49

Mail me, mail me, mail me!! Jag blir tokig.



  

.

Av Therese - 18 april 2010 21:12

Som vanligt springer helgen förbi. Helgen har bjudit på mys med några söta töser, fotboll i Vagnhärad, jobb på Tellus, mat hos farmor och det jag pysslat mest med är nog att fixa till min tatuering. Den ska göras imorgon och jag har bett om smakråd lite här och var. Så nu känns det äntligen bra. Efter att ha vart världens tjatigaste tjej. Heeela helgen! Värst har det nog varit för Fredrik. Stackarn. Haha. Men jag ger igen nu med tanke på att jag, varje år mellan augusti till ett antal månader senare, plågas med att se olika outfits av snowboardskläder. Det är inte en kombintion, utan det är 100. Jag skojar inte. Då är jag värd att va lite tjatig.


Var trött och la mig för över 2 timmar sen, (nu är klockan 23.00 nämligen) men har inte kunnat somna än. Kanske är det för att jag har både tv och dator på och  att datorn snart bränner sönder mitt ben eller så är det för att jag börjar bli så satans nervös. Har ju hela tiden tänkt att jag fixar det här eftersom att jag redan gjort en tidigare. Men jag vettitusan alltså.


Ska inte tänka på det här något mer nu innan läggdags. Jag kan ju få inbilla mig att jag inte ska det iallafall. Men jag säger godnatt nu hur som helst.


  

.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards