ibelieve

Alla inlägg under januari 2010

Av Therese - 19 januari 2010 03:21

Fasiken, jag kan inte sova. Jag som var så trött runt 21, 22 tiden. Men då började ju Paradise, så gjorde allt för att hålla mig vaken. Och det lyckades jag också med men då gick också tröttheten över och nu är jag pigg som en mört.


Har sökt lite jobb och mailat lite till. Mycket mailande och fix nu senaste tiden, men jag klagar inte. Då får jag saker och ting gjorda iallafall. Känner mig faktiskt riktigt duktig som ringer och fixar och trixar, antar att jag kommer tacka mig själv att jag inte skjuter upp allting i sista sekund som jag brukar vara expert på.


Har för övrigt haft en myskväll med Joline och Carro med lite tacosmiddag. Väldans mysigt måste jag säga, som vanligt med dessa två donnor. <3


Imorgon väntas det lunch med Jasmin och gå igenom allt med min lägenhet, räkningar, post, vad som kommer att lämnas kvar osv. Kanske kan ge lite framgång gällande mitt packande, kanske kommer någonvart. Har ju inte alls börjat med det idag heller, fy fy på mig själv!! MEN imorgon efter lunchen hoppas jag att jag kommer på en briljant idé om vart jag ska börja någonstans. Finns det någon frivillig som vill hjälpa till är det bara att höra av sig ;) Inga problem alls, kan nog sätta er i jobb ska ni se :D


          


Imorgon ska jag visa en rolig sak som Sara visade mig idag. :D hahah.


PUSS

Av Therese - 18 januari 2010 16:11

Okeeeeej, jag har stött på ett problem. Har ännu inte tagit tag i mitt packande vilket jag verkligen MÅSTE börja med omgående. Men vart börjar jag? Visst jag kan tömma skåp på finglas och sånt, det är väl smart och sen tömma alla hyllor? Men hur kul är det om vi ska ha hejdå festis här på lördag? Neeej alltså det står helt stilla.. Kläderna kommer ju ligga kvar, kanske kan sortera och gå igenom och bara ta med mig det allra viktigaste, men sen då? Kan ju inte lägga ner det i en resväska redan nu heller.


Jag behöver alltså lite tips om det här. Vad skulle ni ha gjort? Kom igen, hjälp mig.


PUSS

Av Therese - 18 januari 2010 11:12

♥ till alla mina fina som jag saknar och tycker om!

Av Therese - 17 januari 2010 23:50

                                                  


         

   Lilla griiiisen.

  Jag saknar dig.

<3

Av Therese - 17 januari 2010 23:18

Känner att jag inte kommer kunna styra över mina känslor nu denna tid som är kvar i Sverige. Så fort Sandra klev in innanför dörrarna på Tellus igår kväll var det väldigt nära på att det skulle komma några tårar. Så fort jag träffar Joline blir jag påmind om det. Det här kommer inte bli en lätt resa. Samtidigt vet jag att jag kommer trivas så himla bra i Oslo men att bara lämna allt här skrämmer mig lite. En och annan tår kommer fällas när dagen är inne och jag hoppas jag hinner träffa alla innan jag åker härifrån vilket blir runt den 30e januari.


PUSS

Av Therese - 16 januari 2010 18:34

  • Packningslista - halvt check
  • Cv - Check
  • Skrivit ut information - Check
  • Kollat upp flyg och buss - Check
  • Mailat diverse personer - Check
  • Ringa några samtal - Check

Så lite har jag fått gjort idag även om jag var lite trött imorse. Är sådär glad på min granne som spelade hög dunka dunka musik och senare hade efterfest till en sisådär 4 inatt. Stackars Louise som fick stå ut med skiten längst av oss.


Ska hem till lilla Joline nu snart och mysa innan jobbet och innan Louise åker hem. Ska även jobba på Tellus ikväll.


Återkommer med filmen vi såg på bio igår.



PUSS

:)

Av Therese - 14 januari 2010 18:45

Läste en sån fin mening häromdagen.


Det är utsidan som ger insidan en chans, sen är det insidan som utstrålar utsidans glans.

Av Therese - 14 januari 2010 17:56

Åhh jag vill bara sätta igång och packa nu nu nu. Men kanske inte får några kartonger förrän imorgon, det ser så ut iallafall. När saker och ting är på g så vill jag alltid börja med en gång. Kan aldrig vänta. Men hur kul är det egentligen att packa ihop en hel lägenhet? Låter sådär lockande men jag vet ju att det väntar något gott när det är klart. Och såååå mycket är det faktiskt inte att packa heller då jag ska hyra ut lägenheten halvt möblerad. Alla stora saker får stå kvar förutom sängen, inga hyllor som behövs tas ner heller. Superduper skönt, nu ska vi bara lösa det här med förrådsplats och det ska väl inte vara några problem tycker jag.


Väntar på lilla mamsi som är och handlar så att jag ska kunna göra min goda köttfärssås. Mina matvanor dom senaste veckorna är inget vidare. Äter bara ett mål mat och dagen någongång på kvällen. Och det mina damer och herrar är inget att rekomendera.


Louise kommer äntligen hit imorgon och då ska det planeras, men först ska Linn göra mig fin i håret, toppen toppen toppen. Massor som står på schemat imorgon innan jag börjar jobba vid 23, alltså får Louise klara sig själv några timmar både fredag och lördag men det ska väl inte vara några problem. Ska pyssla hela helgen och bland annat skriva om mitt cv och även hjälpa Louise att göra ett tror jag.


Och Joline, vi klarar det här. Tiden kommer rusa iväg och sen kommer vi ju såklart ses lite då och då även om internet får vara den största komunikationsvägen. <3



Det finns så mycket jag längtar efter just nu, men framförallt planering och Oslo.




.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards