ibelieve

Alla inlägg under mars 2010

.

Av Therese - 8 mars 2010 21:12

Sådär ja, då är jag tillbaka hemma i Oslo igen då. Efter en lång och tråkig tågresa. Och för att göra det sådär lite extra roligt så var vi nästan en timme försenade också. Det här med att vänta har aldrig riktigt varit min grej. Kan också meddela att min väska knappt gick att bära upp på tåget. Vilket även tågkonduktören påpekade utan att hjälpa mig?!


Har även lyckas slita bort en tangent från datorn som jag nu inte får dit igen. Eller jag slet inte bort den utan den fastnade i trasan när jag skulle damma den. Så i över en timme satt jag och försökte pilla med det där, men slutade ganska kvickt när jag kände att min stubin höll på att ta slut.


Blir nog filmmys med Louise som jag har saknat så mycket nu under dom här dagarna i Sverige. Ska först möta upp damen och gå till Kiwi och handla.



  

.

Av Therese - 7 mars 2010 15:40

Jobbade som sagt på Tellus i fredags. Äntligen fick jag komma tillbaka till alla söta jobbarkompisar. Jag trivdes så sjukt bra hela kvällen igenom.


Blev en myspys kväll med Joline hemma på Smålandsvägen efter att ha agerat taxi då vill säga. Och nu ska jag och lilla mammsi åka och handla mat som ska med till Oslo, hämta ut tågbiljett så det är klart tills imorgon bitti och sen ska jag sno lite filmer till min externa från Carolinen.


<3


  

.

Av Therese - 5 mars 2010 09:09

Gooodmorgon. Har varit vaken sen en timme tillbaka. Körde mamma och Tobbe till jobbet så att jag ska kunna ha bilen idag, så jag och Emma kan åka till stan sen när hon slutar skolan. Tydligen ska det köpas väska med hjälp av mitt smakråd. Efter det ska jag leta efter mina saxar en gång till. Just nu är dom spårlöst borta. Kan va skönt att hitta dom nu, så slipper jag vara orolig i onödan. Ikväll ska det jobbas på Tellus. Längtar riktigt mycket måste jag säga. Och på måndag bär det av hem till Oslo igen. Ska bli skönt att komma hem faktiskt, men det dröjer inte alltför länge innan det är dags att åka till Nyk igen. Det vankas påsk och födelsedag.


Satt ju som sagt och ritade tatueringar på mig själv igår. Eller jag ritade den ena och Emma den andra, då jag inte nådde. Fjärilen har jag bestämt mig för, med några små ändringar, så den vill jag inte visa förren den är gjord. :) Men den är riiiiiktigt fin och så mycket jag. Texten ska finslipas och den ska nog placeras om. Åhh jag vill göra det nu nu nu nu nu. Så det gör inget om du (mamma) bokar en tid i smyg och så får jag det i födelsedagspresent. :) Åhh jag vill inte vänta. :(


  

.

Av Therese - 4 mars 2010 16:40

Blev så fruktansvärt sugen på att tatuera mig igen. Sitter och ritar och fixar för fullt. Får återkomma med bilder på nr 2 och 3.


  

.

Av Therese - 4 mars 2010 01:16

 

 


 

Fina kusin. <3 



  

.

Av Therese - 3 mars 2010 22:09

Sov hos Carolinen igår till idag. Myspyskväll hade vi och idag har vi myst runt mest hela dagen. Stan, banken och lite fix och trix helt enkelt. Hon har köpt så fina saker till sin mysiga lilla lägenhet. Sen har jag myst med 3 andra bruttor idag på kvällen, Anna-Karin, Sara och Malin. Ännu mera mys med thai/grekmat.


På måndag bär det av hem till Oslo igen, det känns bra. Fått lite extra energi till att ta tag i vissa saker. Så det blir bra. Planerat att åka till Nyk igen lagom till min födelsedag om det nu går vill säga.



  

.

Av Therese - 2 mars 2010 16:48


You be my princess.

 I´ll be your toad.

.

Av Therese - 2 mars 2010 13:14

Ännu en mysig promenad med skruttan är avklarad. Fast idag blev det bara en kortis, gillar inte den här kylan. Ska strax göra lite mat. Gottis.


Kom och tänka på en sak. Fick ett sms av min söta mamma att jag var tvungen att fundera ut vad jag önskar mig när jag fyller. Tänkte att hon var ute i vääääldigt god tid, men sen tänkte jag lite till och det är ju bara en månad kvar ungefär. Tiden går så himla fort. Hänger inte med alls.


  

Den kanske kan få va en kandidat på min önskelista.

.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards