ibelieve

Alla inlägg den 9 mars 2010

.

Av Therese - 9 mars 2010 21:41

Då var veckans dos av Despan fyllt till max. Självklart kunde jag inte titta på kanal5 play och betala 19 kr för det funkade bara i Sverige minsann. Då var det väl en väldans tur att jag fått tips om en sida där man kan se alla möjliga serier helt gratis. Där fanns det avsnitt enda till nr 16 och det var bara 12 som visades idag. Farligt, farligt. Men jag har ju kunnat hålla mig från att fuska tidigare så ska väl kunna hålla mig nu också.


Ska kika på tvtablån och se om jag missat något mer, isåfall finns ju alla playkanaler till hands. Funkar superbra faktiskt. Dating in the dark var ju innan despan så det får jag väl kika på nu då kanske.


Planerna är i gång för påskhelgen, pass på ;)



PUSS


  

.

Av Therese - 9 mars 2010 15:40

Vaknar upp i ett väldigt soligt Oslo och mår som en påse skit. Döförkyld och en hals som inte alls vill sammarbeta. Vad har jag gjort för att förtjäna det här?

Ska iallafall försöka peta i mig lite mat, även om jag inte kommer känna någon smak, KUL. Ska ta en dusch efter maten, peta i mig någon ipren och sen kurera mig i sängen till en bra film. Jag som skulle ha fixat och trixat med en massa saker idag. Men min kropp säger verkligen ifrån så det får bli imorgon istället.


Kollade just på Jennifers body, väldigt underlig film måste jag säga. Lite för mycket blod för min smak. Ska passa på att se Upp nu när Louise inte är hemma. Det verkade inte gå hem hos henne när jag la fram det som filmförslag igår. Men först ett avsnitt av Solsidan. Hade ju helt glömt bort att titta på det tills Fredrik påminde mig.


Ah just det, när jag klev in i ena hissen igår med packningen och allt så halkade jag till och tittar ner på golvet. Då är det någon som spytt i hissen. Förvisso var det mesta upptorkat men iallafall. Jag ville bara ut ur hissen fort som attans. Just då i det läget uppskattade jag inte alls att bo på 10e våningen. Hade kunnat blivit en spya till, men som tur var blev det bara en.


  

.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards