ibelieve

Alla inlägg under december 2009

Av Therese - 10 december 2009 19:57

Alltså, vad är det med folk och deras körkunskaper? Sätter på hellyset bara för att dom kör för fort och är tvungna att bromsa. Inte alls irriterande eller så.


Annars då, mötte upp J i stan och tog en snabbsväng för att leta skor till damen. Sen brummade vi vidare till Oppeby och hämtade påsen till henne och tillbaka då den trevliga incidenten inträffade. Körde systeryster till åby och hästarna. Åkte vidare till cg och uträttade mitt lilla jobb där och direkt och hämta mamma och klippa henne. 


Imorgon väntar det jobb på Glitter, men innan det ska jag hjälpa min chef med hennes hår. Hon, den lilla fuskisen, ska iväg på idolfinalen på kvällen. :) Så vi ska hitta på något fint. Kul och pyssla lite med hår, inte varje dag jag gör det längre, tyvärr. Ska bara komma underfund med vad jag ska göra. Det visar sig imorgon. :)


Nu blir det paradise.

Av Therese - 9 december 2009 22:41

Känns som att jag nyss kom hem från jobbet. Iofs var det bara typ 2 timmar sen. Diskat, lagat mat och ätit. Det tar sin lilla tid. Och nu är jag bosatt i soffan och dör. Ont i magen, eller mitt i revbenen under brösten typ. Får kräkattacker känns det som, en konstigt känsla. Hade nästan samma under en utekväll då jag drack en mjölkdrink och nu har jag ätit gräddfil. Hoppas inte att det är någon skit på gång. Dricker aldrig mjölk i vanliga fall så vet ju inte om det är därför.

Jaja det går väl över, ska trösta mig med några godisar. Då blir det nog bra på en gång. :)


Ledig imorgon, eller ja nästan iallafall. Mitt cg-jobb ska jag ta hand om imorgon. Seeeen är jag ledig, hoppas hoppas att jag får låna mammas racerbil :D


Ska köra dunka dunka med min nya skiva, som resten av min familj tycker är sååååå bra eller kanske inte. :)


Ska göra mig klar för sängen så det inte blir så sent.


Godnatt mina fina.

Av Therese - 9 december 2009 12:09

Har inte tid att ligga här och såsa hur länge som helst. Ska gå upp och göra mig iordning nu. Jobbar ju som sagt 14.30-20.15 idag.


Tomtenatta ikväll alltså, verkar inte som att så många vet om det. Tror inte att det har annonserats om det heller. Lite konstigt.


Men vi ses väl på Glitter.

Av Therese - 8 december 2009 22:21

Jaha då var julbordet över för den här gången. Helt okej mat måste jag säga. Men såklart inte som den hemma. Inga farmor köttbullar här inte. Men trevligt sällskap slår ju allt. Duktiga killar som spelade gitarr och sjöng. Jätte duktiga.


Ska pyssla lite nu innan jag går och lägger mig. Jobbar imorgon också. Jag blir glad när jag får jobba där jag trivs så himla bra.


Imorgon är det även extraöppet, tomtenatta står på schemat. Jobbar 14.30-20.15 Hoppas på lite rörelse i stan efter 6.


Nu blir det pyssel, såhär 2 timmar senare när jag skrivit klart. Va dålig jag är. Klockan än alltså 00.21 exakt. Knasigt.


PUSS mina hjärtan

Av Therese - 8 december 2009 17:04

Vart väckt av chefen imorse eller okej i förmiddags då. Hon undrade om jag ville hoppa in och jobba och det ville jag ju såklart. Upp och hoppa och var på jobbet 1 timme senare, starkt jobbat! Hade sällskap av söta Linn hela passet så det var ju toppen att jag slapp stå själv som annars.


Ska bara svira om nu och iväg på julbord med jobbet, eller ja hela gallerian också. Ska bli trevligt faktiskt. Hann bara äta en banan innan jag började så jag börjar  bli lie småhungrig nu. Kommer ha massor av plats för all god mat. Smart strategi av mig va! :)


Talk to you later babes.

Av Therese - 7 december 2009 23:09

Hahaha jag höll nyss på att kissa på mig. Förlåt jag är trött och skrattar åt allt, men det här tog priset! hahaha. Kolla klippet med Rosing.


Av Therese - 6 december 2009 23:06

Finner inga ord. Jag är helt mållös.



Av Therese - 6 december 2009 22:53

Kom och tänka på en sak idag! Varje gång jag ska tjuväta en köttbulle, kall då förstås, så får jag hicka. Alltså, VARJE gång. Kommer speciellt ihåg ett tillfälle då jag bodde hos pappa, i högstadiet måste det ha varit. Smög ner mitt i natten och hittade några köttbullar i kylen. Tog en och fick världens hicka, gick inte att smyga där inte. :D Och senast var nu idag för en liten stund sen. Iofs är dom mina från farmor så det var ju inte att tjuväta, men hicka fick jag ändå! Knasigt.

.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards