ibelieve

Alla inlägg under december 2009

Av Therese - 15 december 2009 22:59

Jaha då var sprutan färdigtagen. Jessica fick hålla mig i handen, då gick det bättre. Livrädd och hjärtat bankade fortare och fortare ju närmare stället jag kom. Så himla fjantig, men man kan inte va tuff när det gäller allt! :D. Ett stort minus på att jag inte fick något plåster efteråt och att det sen resulterade i en nerblodad tröjärm. Mindre nöjd med det.


Har tvättat några maskiner nu på kvällen, ska gå och se om fläcken försvann. Tittat på förra veckans avsnitt av Despan i tron om att det skulle vara ett nytt avsnitt idag kl 21. Men neeehee då vare säsongsavslutning förra veckan. Deprimerande eller vadå? :S

Så jag får så snällt gå ner och hänga en maskin med tvätt och sätta på en ny.


Ska till mormor imorgon och låta henne sy in 2 klänningar åt mig. Hoppas hoppas att det går att fixa till min nyårsklänning. Snälla snälla, låt det gå!!


  

Av Therese - 15 december 2009 12:30

Verkade som att fler än jag gillade låten jag la ut igår. Kul! :)


Jag hade tänkt att jag skulle plocka lite här hemma nu, inte orkat ta tag i alla glas sen i lördags, så det får bli nu! Ska pyssla tills det är skinande rent. :)


Ikväll ska jag förmodligen ta sprutan, lär ju svimma på vägen dit. Jag är så himla rädd för sprutor så helst av allt så vill jag inte ta den alls, har inte tid att bli sjuk heller. Hoppas bara att jag får lite ont i armen och sen är det bra. Snälla snälla snälla låt mig inte bli sjuk.


PUSS

Av Therese - 14 december 2009 22:15

Dom gör den här låten så bra så att jag nästan får tårar i ögonen.


<3

Av Therese - 13 december 2009 23:01

      

Världens bästa Joline.

<3

Av Therese - 13 december 2009 22:12

Fullspäckad helg som vanligt. Jobb både på Glitter och Tellus i fredags och däremellan mat och idolmys med Joline. Tog en välbehövlig sovmorgon innan pappa ringde på dörren och skulle hämta upp en present som skulle levereras i S-tälje. Segade en stund innan jag gick till stan och systemet. Skulle egentligen ha avklarat mitt helgstäd men det uteblev tyvärr. Åkte till mamma istället och umgicks och fick lite mat i magen.

Åkte hem till mig och piffade till mig för kvällens utgång. Tjejerna droppade in en efter en. Och det blev en väldigt trevlig förfest och en riktigt rolig utgång.


Har varit en lite segare dam idag, dock slapp jag att vara bakis. Tacksam för det. Fick bli söndagsstäd istället och maat hos mamma även idag. Det är tomt hemma utan lilla Iris.


  



Av Therese - 12 december 2009 12:46

Jag hade rätt, jag somnade i soffan innan jobbet igår, inte så konstigt i och för sig. En välbehövlig sovpaus. För en gångs skull så hann jag se vem som vann idol innan jag sprang eller okej då, gick till jobbet. Jag är helnöjd med vinnaren, I knew it.

Jobbpasset gick bra, hur mycket folk som helst, jag och Jimmy var inte alls beredda på att det skulle komma så mycket folk, men det är ju bara kul, då blir det mer för oss att göra.


Nu ska jag upp och hoppa, stan väntar :)

Av Therese - 11 december 2009 19:18

Working lady idag igen. Först var det fix med Bettans hår, vi körde på volym och lockar, fin blev hon. :) Det är hon ju i och för sig alltid.


Gick tidigare till jobbet och la in en beställning på grejer till b2b, fixtjejen nr 1. Hoppade på mitt pass vid 2 och körde på till stängning. Jag och Linn hade en hel del att pyssla med kan jag lova er. Men det är ju bara kul med fart och fläkt.


Nu kurrar magen och en liten huvudvärk börjar tränga sig på. Bäst att jag äter. Det får bli rhodos med Joline. Ska springa ner och möta damen och hämta hem maten. MUMS! Idol snart och jag är taggad för nästa jobb, hmm. Kanske kan bli, kan bli så att jag somnar i soffan en stund innan. :) Det är jag värd efter allt fix under dagen.


Tänker på min fina vän Lisa lite extra idag. <3


Av Therese - 11 december 2009 01:28

Kom och tänka på ett sms jag fick för några dagar sen: "Men ditt i särklass sämsta särbarn, gå o lägg dig :)"  Jag har så söta nära och kära, tycker ni inte?

Jag fick mig iallafall ett gott litet skratt. Brukar gå tillbaka och läsa det när jag behöver piggas upp och får alltid ett litet leende på läpparna.


<3



.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards