ibelieve

Alla inlägg under september 2009

Av Therese - 24 september 2009 00:42

Har ju faktiskt inte skrivit om att jag och Jessica ska på Backstreet Boys på Hovet den 4 dec. Hur roligt är inte det då? :) Jag längtar.

Såg en konsert med BSB när jag var en liten tjej, men låtarna är fortf minst lika bra.

Ska bara lära mig dom nya låtarna också så blir det bra, önskar jag kunde lägga samma energi på min körkortsbok just nu. Blir bara den återkommande repliken "Jag ska". Får ta tag i skiten på söndag när jobbhelgen är över.

Jaja orkar inte tänka på det just nu, söndag som sagt!


För övrigt är det väldigt kul att ens arbetskamrater ljuger om att jag har sagt vissa saker om jobbet?!?!

Förstår inte alls hur du kan ljuga om nått sånt och sen på fullaste allvar tro att jag inte skulle få reda på det?

Det hela är ju bara patetiskt då jag redan berättat själv hur det ligger till från min sida och att jag inte ens pratat med den här personen om mina privata saker. Förstår inte alls hur det går ihop faktiskt.

Känner du dig hotad LILLA gumman


Nu ska jag måla mina naglar i en ny fin färg, bara rosa rosa rosa senaste tiden.


Och YEEEEEEES jag kunde motstå godis även idag. YES! Jag är ju bara för bra. Visst!



Av Therese - 23 september 2009 18:24

Ska hoppa upp ur sängen och mitt sköna duntäcke för att möta Vixpix vid Hemköp. Hon ska handla gottis till Idol, men jag får väl nöja mig med nötter eller vindruvor, det har bossen bestämt! Bäst att lyda så jag inte blir en fettobobba eller hur han nu sa. Kul att äta vindruvor medans hon äter godis, men jag ska, var stark idag på jobbet när Medina åt godis, jag tog ingenting, gick bara därifrån. BRAAA! Och tror att Jessica har hakat på och slutat med gottis också.

Vill plocka fram vinterjackan, fryser så himla mycket. Men det känns lite för tidigt för det än.

Nu måste jag börja röra mig mot Hemköp.

Brrrr fryser redan nu.

Mat och idolmys väntar.

Av Therese - 23 september 2009 12:45

Jag vill ju så gärna åka upp till sthlm och se Hammarby ikväll. :(

Av Therese - 23 september 2009 11:56

Snart dags för jobb på Glitter, men innan det vore det ju bra att få sig lite mat. Har tröttnat på allt vad mat heter och det är så tråkigt att laga åt sig själv hela tiden. Får nog bli macka och yoghurt för t.o.m jag har tröttnat på pasta/snabbmakaroner, då är det något som är fel. :P


Ringde och skulle beställa tid för nytt recept också, kul att dom inte har några tider förrän om en månad, tänk om det har vart kris då? 


Kanske dags att rappa på lite, håret ska fixas klart och kläder ska väljas ut. Antar att det blir en sur-Therese som får åka till jobbet efter fajten med klädvalet.

Av Therese - 22 september 2009 22:30

Upp och köra och direkt upp till cg för att möta Kristina och Kristin för att fixa upp våra ställ med saker. Blev kvar längre än jag trodde och det vart ju iofs skönt att få dagen att gå istället för att åka hem och somna om efter den tidiga lektionen.

Blev en lunch med damerna ovan efter arbetspasset och vi tror alla 3 att det här kommer bli så bra, som en liten nystart på något sätt. Jag ska göra mitt yttersta för att få det att funka igen efter tidigare missar.

Kom in på svenska hollywood fruar, som verkligen kan diskuteras, skratt till 1000 blev det efter deras imitationer av fruarna. :D

Myst med mina flickor hela dagen efter jobb, då mår man ju som bäst.

Slappardag, mat, idol, skvaller, skratt och flams, så som det ska vara.


Ska försöka varva ner lite och försöka somna i tid för en gångs skull, får se hur det går med den saken.


Lycka till imorn Mr F. Du kommer fixa det där utan problem. Du är så mycke bättre än du tror.

Jag tror iallafall på dig till 100 och vet att du kommer klara de.

:(

Av Therese - 22 september 2009 00:09

När ska jag bli trött så jag kan få sova?

Av Therese - 21 september 2009 22:46

Min lilla hand eller rättare sagt mina små fingrar gör fortf ont. Det svider och gör allmänt ont hela tiden och det lär det ju göra ett tag till också. Jävla mjölk!! Men jag får stå ut. Jag är ju en tuff tjej så det ska jag väl klara av! 


Var så himla duktig förut och gick och handlade yoghurt och t.o m lite frukost istället för att köpa godis trots att jag var sååå godissugen, duktigt Therese! Och hur går det för dig då Fredrik? Du fuskar säkert!! :)


Imorn ska jag upp tidigt igen och köra, känns som onödiga lektioner men jaa de e ju bra me övning. Sen blir det någon timmes/timmars jobb uppe på City Gross med mitt nya extrajobb. Det är genom Glitter men jag ansvarar för inköp och att alla saker kommer upp på våra ställ och allt de hålls snyggt. Ska besöka cg 1 gång i veckan är det tänkt. Det kommer bli bra!


Är trött, men kan inte sova hur går det ihop sig?



Av Therese - 21 september 2009 17:23

Så skulle man va duktig och laga lite mat hemma hos mammsen. Började med att jag råkade skvätta kokt potatis på foten så jag höll på att sparka in hela foten i skåpluckan. Kort därefter skulle jag ta ut varm mjölk ur mikron och fick nyvärmd mjölk på hela handen, satan va ont det gjorde och gör nu också för den delen. Känns som att jag har lagt locktången på fingrarna och låtit den ligga där i 10 min. Ont ont ont. :(


Har vart hur seg som helst hela dagen idag, jag och ak skulle gå en sväng så duktiga som vi är men vi kom bara till stan sen va de ingen som hade någon speciell lust att gå vidare. Trötta tjejer idag. Skönt iofs att bara ligga hemma och ta det lugnt.


Ikväll är de roast på berns som jag måste se, tror de va robert gustavsson som skulle va med ikväll, kan ju inte bli annat än bra.

.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards