ibelieve

Alla inlägg den 21 september 2009

Av Therese - 21 september 2009 22:46

Min lilla hand eller rättare sagt mina små fingrar gör fortf ont. Det svider och gör allmänt ont hela tiden och det lär det ju göra ett tag till också. Jävla mjölk!! Men jag får stå ut. Jag är ju en tuff tjej så det ska jag väl klara av! 


Var så himla duktig förut och gick och handlade yoghurt och t.o m lite frukost istället för att köpa godis trots att jag var sååå godissugen, duktigt Therese! Och hur går det för dig då Fredrik? Du fuskar säkert!! :)


Imorn ska jag upp tidigt igen och köra, känns som onödiga lektioner men jaa de e ju bra me övning. Sen blir det någon timmes/timmars jobb uppe på City Gross med mitt nya extrajobb. Det är genom Glitter men jag ansvarar för inköp och att alla saker kommer upp på våra ställ och allt de hålls snyggt. Ska besöka cg 1 gång i veckan är det tänkt. Det kommer bli bra!


Är trött, men kan inte sova hur går det ihop sig?



Av Therese - 21 september 2009 17:23

Så skulle man va duktig och laga lite mat hemma hos mammsen. Började med att jag råkade skvätta kokt potatis på foten så jag höll på att sparka in hela foten i skåpluckan. Kort därefter skulle jag ta ut varm mjölk ur mikron och fick nyvärmd mjölk på hela handen, satan va ont det gjorde och gör nu också för den delen. Känns som att jag har lagt locktången på fingrarna och låtit den ligga där i 10 min. Ont ont ont. :(


Har vart hur seg som helst hela dagen idag, jag och ak skulle gå en sväng så duktiga som vi är men vi kom bara till stan sen va de ingen som hade någon speciell lust att gå vidare. Trötta tjejer idag. Skönt iofs att bara ligga hemma och ta det lugnt.


Ikväll är de roast på berns som jag måste se, tror de va robert gustavsson som skulle va med ikväll, kan ju inte bli annat än bra.

Tidigare månad - Senare månad

.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

.

Fröken fräken webbshop

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

1 besvarad fråga

.

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards